Att bränna fett innebär

Vad innebär det att bränna fett?

Det innebär att minska fettprocenten på din kropp , det ger dig mindre fett och mer muskler.

bränn fettDet första du behöver bör göra är att sluta tro att ju mer träning är vad fettförbränning går ut på. Till viss del är det sant att mer träning hjälper dig att bränna fett men tänk på det här – Tränar du mer äter du också mer! Utan rätt mental inställning så kan du träna hårt varje dag och fortfarande inte gå ner ett enda kilo fett. Det gäller att du bestämmer dig och sätter klara mål. Både vad gäller träning och vad och hur mycket du äter.

Varför just du vill jobba på din fettförbränning kan bara du svara på. Vissa vill ha en fin kropp att visa upp på stranden medans andra är farligt överviktiga så deras hälsa är i fara. Oavsett vad ditt syfte är så kommer du lyckas, bara du bestämmer dig! Jag vet att jag tjatar om det här men det är det bistra sanningen. Är du inte mentalt inställd på att bränn fett så kommer du med största sannolikhet att misslyckas. Bestäm dig vad du vill lägga mest fokus på, det vill säga vilken är den bästa fettförbrännaren för just dig? Mat eller träning? Helst både men oftast läggs lite mer tyngd på det ena eller det andra.

Om du inte har bråttom att bränna fett rekommenderar jag att du börjar utan fatburner.
Toggle

 

Det finns mängder med hjälpmedel som de väldigt effektiva kosttillskottet som innehåller massa ingredienser som gör att din fettförbränning bli maximal. Bland annat grönt te extrakt är väldigt effektiv. Min personliga favorit jag testade sist är BURN X5 som baseras på den senaste forskning, och den verkar gå framåt.

Hjälpmedel har dock minimal effekt om du inte gör alla delar. Det vill säga dessa;

  • En kalorisnål kosthållning
  • Ett effektivt träningschema med bland annat intervallträning.
  • Sov mycket för att orka gå ner i vikt
  • Ett kosttillskott med rätt ingredienser för fettförbränning hjälper om du uppfyller de 3 ovanstående.

För att lyckas bra med att bränna fett så kommer här några tips på vad du kan göra för att underlätta processen, eller rättare sagt att påbörja processen.

Gym

gymDet skulle vara ett bra tillfälle att köpa ett gymkort. Detta har flera fördelar att träna på ett gym. Du kommer bränna kalorier samtidigt som du bygger muskler, muskler som i sin tur hjälper ämnesomsättningen som kommer göra att du kommer bränna ännu fler kalorier. Det blir en positiv spiral och det är bara att njuta av åkturen. Återigen så medför mera träning också att du kommer bli mer hungrig och det naturliga då är att äta mer mat. Sätt upp ett kostschema på vad ska får äta och hur mycket.

Skaffa någon som ser att du sköter dig

Det här är en riktig bra punkt som du bör ha i åtanke när du satsar på maximal fettförbränning. Det kan ofta vara en lång och jobbig resa att tappa de där kilona med fett. Då och då kommer du få dippar som gör att du eventuellt faller ur din förutbestämda plan. Att ha en coach som hjälper dig att hålla dina uppsatta mål med dina fettförbränningsrutiner. Coachen som kan vara en vän, en personlig tränare eller rent utav ett hälsoarmband som håller reda på hur mycket du rör dig kommer göra att du kommer att förbli disciplinerad. Det behövs någon som kan “vaka” över dig när det bli tuffa tider, och tuffa tider kommer det bli. Det kan nämligen vara väldigt jobbigt att ligga på ett underskott av kalorier, det gör dig mer lättirriterad och har du inte ett bra psyke så kan det lätt gå ut över din kost.

Ett tips är att  hittar en träningskompis som har liknade mål som dig. Ni kan träna tillsammans samt ha ett vakande öga på varandra så ni ser att vågen går åt rätt håll. Då slipper du anställa en personlig tränare som många gånger vill ha väldigt mycket pengar, för mycket pengar enligt mig.

Mer kalorier ut än in

Som jag tagit upp ovan, du måste bränna mer kalorier än mängden kalorier du tar i. Det bästa sättet är att ha en hälsosam måltidsplan som har ett lågt antal kalorier och är rik på vitaminer och näringsämnen.

Olika metoder

bränn fett fortDet finns hur många metoder som helst för det här. Den vanligaste är att dra ner på träningen. Därefter är det olika träningsmetoder där intervaller anses vara en av de absolut bästa träningssätten för maximal fettförbränning.

Intervallträning innebär att du alternerar mellan låg och högintensiv aktivitet. Alltså du springer allt du orkar under ett par minuter för att sen lunka under ett par minuter. Du upprepar sedan detta så många gånger du vill och orkar. Efter att du tränat konditionsträning så är din förbränning högre under x antal timmar efter träning.

Du bränner till exempel 500 kalorier på att springa 3 kilometer men tiden efter så kommer du “tjäna” väldigt många mer kalorier då du satt igång förbränningen. Med intervaller där du höjer pulsen maximalt för att redan få ner pulsen, får att genast få upp den i max igen. Allt detta gör att du kommer ha en mycket högre efterförbränning än om du enbart skulle ha sprungit med en puls som skulle vara mellan din lägsta och högstanivå.

Tänk långsiktigt

Nyckeln till goda resultat är att du gör det konsekvent. Min erfarenhet är att goda ting bygger du på lång sikt. Du kan gå upp snabbt genom att bulka (överskott på kalorier) men då är det mestadels fett du går upp inte muskler. Bulkar du över en lång tid bygger du mer muskler under tiden och lägger på dig mindre fett.

7000 kalorier är ett kilo fett. Det är bara att bestämma hur snabbt du vill gå ner i vikt.

 

Likaså när det kommer till fettförbränning. Gör du det snabbt och sen lägger av är risken större att du går upp snabbt igen. Gör du det långsamt kommer du dels in i vanan med en mer hälsosam livsstil. Du kommer inte heller uppfatta fettförbränningen som något jobbigt om du gör det långsamt. 7000 kalorier är 1 kilo fett så om du ligger på ett underskott av 500 kalorier om dagen tar det dig 2 veckor att tappa ett kilo. Vill du göra bränna fett snabbt kan du lägga dig på ett underskott med 1500 kalorier och det tar då bara 4-5 dagar att tappa ett kilo fett. Vill du gå ner i vikt snabbt så underlättar det om du köper en fatburner som innehåller ingredienser som påskyndar fettförbränning.

Slutsats för att lyckas med fettförbränning

  • Du måste hålla ett öga på ditt kaloriintag.
  • Du måste ha en hälsosam måltidsplan.
  • Motion kommer hjälpa men inte fullt ut.
  • Du måste ha ett bestämt psyke för att lyckas med fettförbränning.
  • Att hitta den bästa fettförbrännaren (fatburner) hjälper dig som har bråttom med strandformen.
  • Sist men viktigast, du måste ha ett bra och långsiktigt psyke!

Hoppas du fick några tips som kommer hjälpa dig mot din väg mot ditt slutgiltiga mål. Lycka till!

Bästa fettförbrännaren

Kolla in de fettförbrännare jag tycker är de bästa på marknaden just nu. Om du inte testat en fettförbrännare än kommer du förhoppningsvis bli nöjd med en av dessa produkter.Bästa fettförbrännarna...

fettförbränning hem