Burn X5 bränner fett

burn x5Om du söker en effektiv fettförbrännare ska du kolla närmare på BURN X5 som enligt mig är den absolut bästa fettförbrännaren som finns på marknaden idag!

Ingredienserna i nya burn X5 har noga valts ut med hjälp av den senaste forskningen inom området fettförbränning. Ett riktigt stort plus är att du kan välja om du vill köpa burn X5 med eller utan koffein. Det tycker jag är hur bra som helst och jag tror att vi kommer se fler kosttillskott ta efter genom att erbjuda två varianter.

En fettförbrännare ska aktivera fettförbrännande mekanismer i din kropp. Den ska även fungera som prestationshöjande så du kan träna hårt fast du ligger på ett underskott av kalorier. Den tredje men kanske viktigaste funktionen av alla är att den ska vara aptitdämpande. Jag tycker att burn X5 ger dig alla 3 delar med toppbetyg i alla.

KÖP BURN X5 HÄR

En liten sammanfattning;

  • Du kan köpa burn X5 med eller utan koffein
  • Burn x5 är utvecklad med hjälp av den senaste forskning inom området fettförbränning.
  • Fettförbrännaren har 3 uppgifter, denna får toppbetyg på alla 3.
  • Köper du burn som har 5 mekanismer (x) som alla bidrar till fettförbränning kommer du förhoppningsvis bli väldigt nöjd.

Ingredienser i burn x5

Burn-X5 innehållerSom väldigt många effektiva fettförbrännare innehåller burn x5 extrakt av grönt te, ett extrakt med höga värden av såväl polyfenoler som EGCG. Läs mer om grönt te på sidan med samma namn.

Nästa ingrediens på listan är kaktusextrakt från en kaktus vid namn Opentia dilleni. Den ingrediensen fungerar som så att du får en mindre aptit och på så sätt äter du mindre mat = mindre kalorier, som i sin tur gör att du förbränner fett.

Ingrediens 3 i burn x5 är rhododendrobium som är en patenterad ingrediens som kommer från en blomma. Eller kanske inte en blomma utan närmare 1100 olika arter av orkidéer. Dess funktion är att stärka ditt immunförsvar, som kan behövas då du ligger på underskott av kalorier. Den ger även energi, vilket också behövs vid ett underskott.

Nr 4 är koffein som inte behöver någon närmare presentation, du blir pigg. Läs mer om koffein på förstasidan. En snabb sammanfattning är att koffein ökar den metabola processen som gör att du bränner fler kalorier från fett.

Näst på listan är capsaicin. Det är ett ämne från chilifrukt som gör att din kroppsvärme höjs och du bränner mer fett.

Ingrediens nummer sex är kolin som bidrar till att du behåller en normal fettmetabolism. Hallonketoner som är den 7-e ingrediensen ökar din ämnesomsättning, ger stöd för en normal aptit och hjälper till att öka energiförbrukning, alltså förbrukningen av kalorier. Hallonketoner har en egen sida så läs mer där om du är intresserad.

Sista men inte minst så innehåller burn X5 krom. Det ämnet är viktigt för att kroppen ska upprätthålla en normal blodsockernivå.

Sammanfattning

  • Burn X5 innehåller 8 ingredienser.
  • Faktorerna prestationshöjande, aptitdämpande och fettbrännande uppfylls maximalt.
  • Kunder har gett burn x5 4,4 av 5. Det är riktigt bra betyg.

Köp burn X5

Om du väljer att köpa burn X5 så kommer du förhoppningsvis bli mycket nöjd med produkten.

Några tips när du tar den är att dricka mycket vatten då den, som de flesta fettförbrännare är väldigt väskedrivande. Det ska gå ungefär 9 timmar mellan ditt intag av det här kosttillskottet. Du kan till exempel ta ett dos när du vaknar för att ta nästa dos på eftermiddagen innan din träning. Vill du ha extrema resultat kan du även ta en dos på kvällen innan du ska sova. Känn efter vad som känns bra och överdosera inte i början.

KÖP BURN X5 HÄR

fettförbränning hem