Måltidsersättning

En populär metod för att lyckas med fettförbränning är att byta ut några måltider mot måltidsersättning. Det finns ett stort utbud på dessa produkter och de smakar dessutom bra.

Den vanligaste måltidsersättningen är bars och shakes som brukar innehåll mellan 100-300 kalorier per portion. De ledande tillverkarna av måltidsersättning pushar såklart att du ska ersätta alla dina måltider för att nå maximal fettförbränning på kortast möjliga tid. Det går såklart om du har väldigt bråttom att bränna bort fettkilon, men de flesta personer komma uppleva en så extrem diet som väldigt uppoffrande. Du kommer inte fungera som du brukar om du drar ner dagens kalorier från ungefär 2500 till cirka 800. Energin finns helt enkelt inte och det är stor risk du blir väldigt lättirriterad och allmänt trött.

Börja sakta

Börja med en måltidsersättning per dag för att se hur din kropp reagerar på det. Jag tycker det är bäst att hoppa över lunchen med en shake eller en bar. Just bars gillar jag mest av allt, dels för att de är så otroligt smidiga att ha med sig överallt. Här nedan ser du mina favoriter när det kommer till snabba och smidiga måltidsersättningar.

Diet Shake

diet shake

En komplett måltidskomplement som jag verkligen gillar. En bästsäljare du måste testa om du inte gjort det!

Allevo bar

måltidsersättning bar

Den här innehåller alla näringsämnen du behöver men har endast 200 kalorier. Perfekt att ersätta lunch med!

Soppa

soppa måltidsersättning

En god soppa från Allevo som fått absoluta toppbetyg. Om du testar den så förstår du varför! 119 kr för 14 portioner.

Om du är sugen på att prova måltidsersättning för att skynda på fettförbränningen är dessa 3 produkter perfekt att börja med. Jag vet jag tjatar men gå upp lugnt och ersätt endast ett mål om dagen för att hitta din optimala nivå.

Om det känns bra med att ersätta ett mål kan du testa att ersätta flera. Då kan jag rekommendera att du kollar in nutriletts produkter där du kan köpa paket från 269 kronor ändå upp till 1099 kronor för ett paket som ersätter alla dina måltider under 3 veckors tid.

Hoppas du funnit tipsen på den här sidan värdefulla och som vanligt får du väldigt gärna dela sidan till dina vänner. Tack på förhand!

Läs mer om de bästa fettförbrännarna här >