Celsius dryck

Celsius dryck är en relativt nu sportdryck som det pratas väldigt mycket om. Varför har celsius då blivit så populär? Jo därför att det är drycken som är originalet och kanske framförallt är det drycken som är vetenskapligt bevisat att den fungerar!

Vill du köpa celsius gör du det till bra pris i någon av butikerna nedan. Klicka på namnet för att komma direkt till en försäljningssida. Klicka runt så ser du vart du köper drycken till lägst pris.

Du har säkert sett den och du har kanske även smakat den och känt vilken god smak det är. Celsius dryck smakar inte bara gott den har även en effekt många andra drycker saknar, den gör nämligen så du bränner mer kalorier i ungefär 3 timmar efter att du har konsumerat en burk celsius. Ungefär 100 kalorier hjälper en celsius dryck dig att förbränna. Inte illa då den bara innehåller 10 kalorier själv.

En burk Celsius innehåller 10 kalorier.
För bra för att vara sant säger du? Nej då inte alls celsius är som sagt vetenskapligt bevisat att den hjälper dig med fettförbränning genom ett par ljuvliga ingredienser som du säkert är bekant med om du har läst mycket på den här sajten. Det finns 6 stycken vetenskapliga studier som du kan sätta dig in i mer här och du känner för det.

En av studierna är från 2008 och den gjordes under 10 veckor. Som vanligt i studier fanns en “Celsiusgrupp” och en placebogrupp. Resultatet var häpnadsväckande då det visade att dom som druckit Celsius dryck fick 32% bättre uthållighet, 50% mer muskelmassa och de hade även hela 62% bättre kondition än de som inte drack Celsius.

Fettförbränning då? Jodå de som fick Celsius dryck förbrände 93%! mer fett än placebogruppen.

Låter det för bra för att vara sant? Ja kanske jag vet inte, men en studie är alltid en studie. En sak vet vi och det är att Celsius dryck är otroligt populärt då det var den första dryck som hjälper dig att förbränna kalorier och på så sätt gå ner i vikt.

Innehållet i Celsius

Vad kan det vara i den här välsmakande drycken då? En burk Celsius är fullproppad med B vitaminer och vitamin C. B-vitaminerna hjälper kroppens ämnesomsättning och gör dessutom att du inte känner dig helt trött när koffeinet går ur din kropp efter cirka 4 timmar. C-vitamin är en vakt som ser till att ditt immunförsvar hålls på en hög nivå.

De ingredienser som gör att du blir pigg är koffein. Om du är känslig mot koffein bör du inte dricka för mycket dryck av Celsius då den innehåller hela 56mg/100 ml. Det gör att du får i dig 198,8 gram koffein då du dricker en Celsius dryck. Du kan jämföra det med att drick en Redbull som ger dig ungefär 80 gram koffein. Alltså 150% mer!

Inte nog med att koffeinet är en faktor som piggar upp, Celsius innehåller även 2 till prestationshöjande ämnen. Nämligen guarana (som är en växt som innehåller koffein) och taurin (som fungerar som en signalsubstans till nervsystemet).

Nu till några välbekanta ingredienser. Celsius innehåller grönt te extrakt (som du kan läsa om på en egen sida) och även ingefära som är bra för matsmältningen. Lägg till Kalcium, krom och natrium så börjar en Celsius dryck bli klar. Lägg till att den smakar helt fantastiskt och är helt sockerfri så förstår du varför den har blivit en succé.

En liten sammanfattning;

  • Celsius dryck är vitamberikad med 6 olika B-vitaminer samt vitamin C.
  • Helt sockfri och bara naturliga smak och färgämnen (inge e-ämnen alltså).
  • Celsius är fylld med antioxidanter som du får i dig från grönt te, ingefära och guarana.
  • Innehåller hög halt koffein, hela 198,8 mg på en dryck på 355 ml.
  • Jag tycker Celsius dryck är den bästa fettförbrännaren på burk

Smakerna

Jag har tjatat om att Celsius smakar så bra och det gör den verkligen. Det är svårt att få en produkt att bli så populär om den inte är god. Eller mer än svårt, i princip omöjligt skulle jag vilja påstå. Du kan välja att köpa drycken i 6 smaker. Det finns 4 stycken kolsyrade och dessa är; Apelsin, citron lime, cola och vilda bär. De alternativ som inte är kolsyrade är; Jordgubb-kiwi och persika-mango.

Låter alla som riktiga vinnare? Jag tycker ingen smakar direkt otäckt men en som jag fullkomligt älskar är Cola. Testa den jag tror inte du kommer bli missnöjd.

KÖP CELSIUS HÄR
0
Kalorier i en celsius

 

Läs mer på > Celsius hemsida

Läs om fettförbrännare på sidan bästa fettförbrännaren. Där kan du läsa om 3 produkter jag tycker är de främsta fettförbrännare på marknaden just nu.