Pyruvat

PyruvatÄmnet pyruvat ingår i kroppens energibildande citronsyracykel. Som vanligt när det gäller cellbiologi så är det svårt att hänga med på alla COO och CoA och så vidare så jag ska förenkla en hel del så alla förstår.

För att göra en lång historia kort så kan pyruvat sätta igång på Krebs cykel, som är ett annat namn för citronsyracykel. Det är ett biokemiskt reaktionsmönster för slutgiltig nedbrytning av fetter, kolhydrater och vissa aminosyror. Citronsyracykeln är en process som stödjer produktion av ATP, som är viktigt bränsle då du utöver styrkesport såsom gym. Du kanske har hört ATP i samband med kreatin? Det är en av kreatinet främsta egenskaper att fylla på nivåerna så du kan träna ännu hårdare. Vill du läsa mer om ATP rekommenderar jag sidan kreatinkungen, där kan du läsa allt om ATP.

Även om du kan få pyravat från livsmedel som till exempel röda äpplen, mörkt öl, ost och rött vin så blir det bara effektivt för att tanka cellulära reaktioner (som ATP) i kombination med ett salt såsom natrium eller kalcium.

Kosttillskott med pyruvad

Det är viktigt att citronsyracykeln fungerar optimalt för kroppens prestationsförmåga och fettförbränning. De flesta för att inte säga alla kosttillskott av pyruvad är i själva verket kalciumpyravat, för att kunna leverara alla dess positiva egenskaper. Min favorit när det kommer till kosttillskott är Core pyruvat. Du får betala 199 kronor för en högkvalitativ burk som innehåller 100 kapslar.

Köp pyruvat till bästa pris här >

 

Pyruvat är ett spännande kosttillskott som fått allt fler ögon på sig den senaste tiden på grund av alla spännande användningsområden. Kunder som köpt pyruvat säger att det hjälper till att stilla hungern samtidigt som det ger mycket energi. En optimal produkt när du går på en lågkaloridiet.

Jag är supernöjd med det här kosttillskottet och jag tycker du ska testa om du inte gjort det. Hoppas du blir lika nöjd som jag blev. Lycka till!

Om du inte redan läst på förstasidan om fettförbränning gå dit nu för att läsa dig allt om hur du kan bränna fett på effektivaste sätt.