Gå ner i vikt snabbt

Även fast det inte är att rekommendera så vill många som bestämt sig för att gå ner i vikt att göra det snabbt. Ett vanlig misstag är att vänta för när inpå en resa till solen eller till ett annat tillfälle då du vill minska midjemåttet. Men bättre sent än aldrig brukar det sägas.

Vill du gå ner i vikt snabbt? Det är fullt möjligt, fast det blir mer kännbart för både dit psyke och din ork. Att kapa kaloriintaget väldigt mycket och lägga dig på ett rejält underskott kommer medföra att du kommer bli aningen instabil mot annars. Hur snabbt du vill gå ner i vikt påverkar givetvis hur pass jobbigt du kommer tycka processen är. Är det på en eller två veckor eller kanske till och med en månad du hade tänk att bränna bort dina extra kilon fett? Som du säkert redan läst så är ett kilo 7000 kalorier. Om du kapar 1000 kalorier, alltså lägger dig på ett underskott så innebär det att du kommer tappa 1 kilo i veckan. Vill du gå ner ännu snabbare så gäller det att fixa så du har ett större underskott än så.

Träna för att bränna

Vid en snabb viktnedgång så gäller det att träna en hel del. Det är dock viktigt på att tänka på hur du tränar för att nå så snabba resultat som möjligt. Här heter hemligheten efterförbränning. Det är den förbränning som du “får på köpet” efter din träning. Desto större sådan förbränning desto snabbare kommer du också gå ner i vikt. Här kommer 3 tips på träningsmetoder som jag tycker ger den bästa efterförbränningen.

  • Intervaller. Här gäller det att springa, cykla eller trampa så snabbt du bara kan under en kort tid för att maximera din puls. När du känner att pulsen är på topp och du inte orkar mer så tar du och varvar ner ett liten tag, utan att för den delen stanna. Upprepa förloppet så många gånger du känner att det finns ork till. Din efterförbränning kommer bli så mycket högre än om du håller en jämn puls över hela träningspasset som du exempelvis gör när du springer i samma tempo hela tiden.
  • Crosstrainer. Du ser träningsmaskinerna på majoriteten av gymmen och du märker också att det är svårt att få tag på en eftersom maskinerna är så otroligt populära. Om du inte testat så gör det! Att jobba på en crosstrainer är en blandad förtjusning då det går relativt lätt samtidigt som det är jobbigt. Slutresultat blir att du kan träna länge och det kommer göra så att du går ner i vikt snabbt.
  • Extra promenad. Ta och lägg in en extra promenad i högt tempo när du känner att det passar. Det sägs att morgonen innan frukost är bäst men känner du för att ta den på lunchen eller på kvällen så är det helt okej. Huvudsaken är att det blir av! Glöm aldrig att kombinera kost och träning. Kosten räcker långt om du vill gå ner under en lång tid men för dig som snabbt vill tappa i vikt så gäller det att även träna på en hel del.

Skippa pastan för att gå ner snabbare

gå ner i vikt snabbtBrukar din tallrik med mat vara 50% pasta/potatis och 50% kött/kyckling så gör du om fördelning. Lägg till mer rena proteiner och ta bort pastan, potatisen, riset eller vad du än har för kalorikälla. Du måste gör dig beredd på att din kropp inte kommer fungera som annars då den kommer skrika efter energi för att orka fungera som vanligt. Inte heller huvudet kommer att må speciellt bra då du kommer finna det betydligt svårare att hålla koncentrationen och humöret uppe. Om du har levt nära någon som bantat eller försökt tappa fett snabbt så har du förmodligen varit med om att deras humör skiftat en hel del eller hur?

Jag skulle vilja påstå att den största utmaning för att gå ner i vikt snabbt är att förberedda sig. Om du har ett jobb som kräver att du är maximalt skärpt hela tiden så kommer det bli svårt, inget snack om den saken. Om du sedan har en massa förpliktelser så kan det lätt känns övermäktigt med ett väldigt lågt kaloriintag. Försök att ställa in dig psykiskt i förväg om att det kommer bli tufft. Om du känner att det blir för tufft så är det bara att ge kroppen lite mer kalorier. Visst du kommer inte gå ner lika fort men du kommer trots allt gå ner.

Komplettera med fettförbrännare

Att gå ner i vikt snabbt som bara den är inte svårt. Det är bara att följa tipsen på den här sidan. Den enda skillnaden är att desto snabbare du önskar tappa fettet desto mer kalorier måste du kapa och ju mer träning lär du utföra. Glöm inte bort, rätt träning!

Det fokus som den här hemsidan har är att det hjälper att skaffa en fettförbrännare. Den kommer göra så aptiten minskar och ge dig en mental push framåt. SPeciellt när det ska gå snabbt så är detta kosttillskott till stor hjälp. Du hittar mina tips på produkter på sidan bästa fettförbrännaren, kolla in den.

Slutsatser för att gå ner i vikt fort

Det går som sagt att gå ner snabbt. Sätt inte upp för orimliga mål bara då det såklart inte går att tappa 20 kilo fett på en vecka eller så, då kommer du i det närmaste vara döende. Om du bestämt dig för att reducera din vikt snabbt så tänk på följande;

  • Sätt ett rimligt mål på x antal kilon och lägg upp ett kostschema som du följer till punkt och pricka tillsammans med en extra dos träning.
  • Skaffa ett hjälpmedel i form av en fettförbrännare. Kosttillskottet kommer hjälpa dig både fysiskt och mentalt.
  • Om det trots allt finns lite längre tid att gå ner i vikt på så är det att föredra. Att gå ner 3 kilo på 3 veckor är betydligt bekvämare än att göra det på 1 vecka.

Hoppas du fått några värdefulla tips på hur du lyckas gå ner i vikt snabbt, lycka till!