Hallonketoner

hallonkatoner 1Söker du information om hallonketoner? Hallon vet alla vad det är och hur det smakar. Men det är förmodligen inte lika många som har koll på vad hallonketoner är för något.

Som namnet antyder kommer hallonkaton från hallon och är där den främsta föreningen som ansvarar för att hallonen har en söt doft. Hallonketoner innehåller även ett ämne som är mycket likt synefrin, som också det marknadsförs som fettförbrännande tillskott. Mer om synefrin kan du läsa här.

Är du sugen på att testa ett av de absolut hetaste kosttillskotten inom fettförbränning ska du testa hallonketoner som lovordas från många håll. Om det är lika het som det sägs får du själv avgöra men en sak verkar vara säker, katoner från hallon är här för att stanna! På grund av att detta ämne är relativt nytt inom just fettförbränning så finns det inte heller så många studier på exakt hur bra det fungerar. Som sagt, köp och bestäm själv.

Hallonketoner core

1. Core Hallonketon

Mest prisvärda produkt som finns idag.

Raspberry ketones +

2. Raspberry Ketones+

Ketoner tillsammans med grönt kaffe extrakt.

Det finns många olika ingredienser som fungerar bra som fettförbrännare. Just nu verkar det vara dessa “magiska” ketoner från våra folkkära hallon som gäller.

Hallon

Hallonketon här för att stanna? 

Hallonketoner har stimulerande effekter som kan hjälpa till med följande 3 fördelar;

  • Hallonketon hjälper att främja en ökad ämnesomsättning
  • Hallonketoner ger även stöd för en normal och hälsosam aprit.
  • De hjälper även till att öka energiförbrukningen

hallonketonerBränn mer med hallon

Så med alla de 3 fördelarna kan du alltså äta mindre och bränna mer kalorier med en regelbunden motion och en hälsosam, kalorifattig diet. Det är även naturligt och på så sätt kan du slippa de eventuella biverkningarna som syntetiska ämnen kan medföra.

En en studie från 2005 slog forskare fast att hallonketon ger stöd till substansen för viktminskning genom enzymet lipas, som är ansvarig för att frigöra fettsyror. När hallonketon finns i din kropp så förmodas också nivåerna av detta enzem och då ökar därmed graden av frigivning av fettsyror. Vill du ha mer information om studier rekommenderar jag en sökning på google, sök på raspberry ketones som är den engelska benämningen.

Hallonketoner är en ingrediens som blir allt mer populär i fatburner så du kan räkna med att det är här för att stanna. Vill du gå en sån naturlig väg som möjlig så satsa på en fettförbrännare som innehåller hallonketon, som de flesta populära nu för tiden gör.

Som med alla kosttillskott kan de aldrig ersätta träning och en vanlig kost av mat med det är helt klart ett bra komplement som bör finns hos dig som tar träning på största allvar och vill vara i så bra form som möjligt. Det är inget mirakelmedel likt det gröna teet men väl värt att införskaffa. Bland annat vår två som effektivaste fettförbrännare innehåller hallonketon. Köp tartarus här.

Hallonketoner har verkligen blivit populärt och är nu en av huvudingredienserna i fettförbrännare.
Toggle

 

Var inte hallon ketoner något för dig? > Gå till sidan om grönt te för att se vad det kan göra för fettförbränning