Synefrin som fettförbrännare

Synefrin är det lagliga alternativet till efedrin och ephedra.

Synefrin är ett ämne som är nära besläktat med efedrin och 1,3 dimethylamylamin. Det är vanligt att använda som en fatburner men kanske ännu mer populär som ett rent bantningsmedel.

Det fungerar ungefär som adrenalin. Tänk efter en dag då du har varit med om mycket och utsöndrat mycket adrenalin. Du är helt slut i både kroppen och huvudet eller hur? Det är för både kropp och sinne är på helspänn och gör på så vis av med mycket mer energi (alltså kalorier) än vanligt och hjärnan “glömmer bort” att säga till dig att du egentligen ska äta mat. Resultat blir att du äter mindre samtidigt som du gör av med mer energi. Det gör att synedrin är väldigt fettförbrännare.

Lagligt alternativ

Om du vill ha det lagliga ämnet istället för till exempel efedrin eller ephedra så ska du köpa synefrin. Du får även betydligt mindre biverkningar av synefrin, sägs det i alla fall. Själv har jag faktiskt aldrig testat just rent synefrin men jag har läst väldigt mycket om detta ämne.

Det sägs att detta ämne kan öka ämnesomsättningen med cirka 10% samtidigt som dina hungerkänslor dämpas kraftigt. Det ger även en ökning av blodtrycket som gör att blodet rusar snabbare genom kroppen, så alltså inte att föredra för dig med högt blodtryck! Är du osäker ska du alltid fråga en doktor om du kan använda synefrin som fettförbrännare eller inte. Några som är i riskgruppen är bland annat;

  • Personer med högt blodtryck bör undvika synefrin
  • Personer under 18 år
  • Mammor som ammar
  • Om du har diabetes
  • Om du har hjärtproblem
  • Bör inte användas om du har psykiska problem
  • Är du osäker ska du använda ett annan fettförbrännare än synefrin

synerfrin kosttillskottSynefrin började att användas som bantningsmedel då substitutet efedrin blev läkemedelsklass 2005 och är väldigt populärt om du söker snabba resultat. Det är helt okej pris, eller riktigt billigt till och med. Produkten på bilden kostar 79 kronor för hela 120 kapslar. Om du har synefrin som den bästa fettförbrännaren ta det lugnt och överdosera inte.

fettförbränning hem